Om dytbyt - Dytbyt.dk

Om dytbyt.dk

Ideen bag dytbyt.dk afspejler sig i nutidens nye trend, nemlig det at genbruge og forvandle ens brugte ting til værdi, i stedet for at smide ud. Ved at bytte sig frem til nye ting, kan man altså både spare masser af penge, men også tænke mere miljøbevidst – helt uden vi er klar over det.

dytbyt.dk formidler kontakten mellem de mennesker der holder af, at genbruge, ved at bytte online. Vi håber at igennem underholdning kan vi motivere mange flere mennesker til at genbruge, og med et koncept som dytbyt.dk kan vi få pustet mere liv i den bytte trend der pt. er i udvikling.

Hvis vi bare går et par generationer tilbage i tiden, kan vi se, at dengang byttede man sig til meget mere af det man havde brug for. På den måde kunne man spare mange penge.

I vores tid, er vi blevet meget mere materealistiske, og samfundet kræver at vi har flere ting. De ting vi ikke benytter længere bliver ofte kasseret i stedet for at blive genbrugt, eller byttet til noget andet.

Det er dog ved at gå op for rigtig mange mennesker, at der er en fordel i at bytte. Den mest væsentlige er at man kan spare mange penge.

Det skal være sjovt at bytte!
Du behøver nødvendigvis ikke at mangle en ting for at bytte. På dytbyt.dk opstår de sjoveste byttehandler impulsivt, ved at se de andre brugere´s ting igennem.

Du kan altså underholde dig i timevis, ved blot at finde nogle ting frem fra gemmerne, støve dem af og ligge dem ind på dytbyt.dk Jo flere ting du har at bytte med, jo sjovere bliver det at benytte dytbyt.dk

Er det virkelig GRATIS at benytte sitet ?
- Dertil kan vi svare JA! Du kan oprette lige så mange annoncer du vil, og være lige så aktiv med dine byttehandler som du ønsker. Sitet er indtil videre heeelt GRATIS!

Hvordan kommer jeg i gang med at bytte ?
– Det er legende let. Først opretter du en profil på dytbyt.dk. Derefter opretter du en annonce, hvor du uploader et billede af den/de ting du ønsker at bytte væk, vælg en kategori din annonce passer i, lav en beskrivelse, vælg et prisinterval du mener passer til din genstands værdi. Når har oprettet din annonce, kan andre brugere se den. Enten ved at foretage en søgning, eller ved at se kategorierne igennem. Finder du selv en spændende annonce, kan du sende en bytteanmodning til vedkommende ved et enkelt klik.

Vi opfordrer dig til at læse medlemsbetingelserne før du opretter en profil på dytbyt.dk Vi håber på, at se en masse krejlere gå amok på Danmarks bedste byttesite, dytbyt.dk – Stedet hvor ALT kan byttes!

Med venlig hilsen.
Kasper Rønnow Olsen & Jens Herlevsen – DytByt teamet.
Support: kundeservice@dytbyt.dk