3 gode genbrugsideer

1 år siden |  0 comments  |  Genbrug

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en god ide at gøre brug af genbrug i sin hverdag. Først og fremmest så er det ofte væsentligt billigere at genbruge frem for at købe nyt. Derudover så er det i høj grad også værd at nævne, at genbrug er gavnligt for miljøet. Produktion tærer nemlig hårdt på vores kære moder jord, så jo mere glæde vi kan få af de genstande, vi allerede ejer, des bedre. I det følgende præsenteres tre gode genbrugsideer.

Forslag til, hvordan man kan genbruge


Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan genbruge.

  • For det første så kan man vælge at købe sit tøj i genbrugsbutikker. Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært blandt især unge mennesker at købe tøj i genbrugsbutikker. Både fordi det er billigt, men mest af alt fordi, at det der er retro, det er blevet moderne igen. Derfor er genbrugsbutikkerne et godt sted at finde det unikke retro-tøj.
  • For det andet så er genbrugsbutikker også et fantastisk sted at købe møbler. I genbrugsbutikker kan man finde rigtig fine møbler til ganske få penge. Det er måske også derfor, at mange unge mennesker vælger at købe deres møbler i genbrug, når de skal flytte hjemmefra for første gang. Når man flytter hjemmefra, skal man nemlig have rigtig mange ting på én gang. Og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man skal købe det hele fra nyt.
  • For det tredje, så kan du genbruge de glas, som du får, når du for eksempel køber marmelade, kokosolie eller peanutbutter. De fleste smider disse glas ud, når de er tømt, men de kan med fordel genbruges. De kan eksempelvis bruges til madpakken, hvor man kan fylde dem med gulerødder og agurker skåret i stænger. Som et andet forslag, så kan glassene også bruges til hjemmelavet pesto eller hummus.
EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

1 år siden

Pakkekalender med genbrug – 3 gode forslag

Har du ikke fået købt årets pakkekalender i endnu? Frygt ej, her kan du få lidt god inspiration til hvad du skal gøre med dette års pakkekalender og hvordan du sparer penge. Pakkekalenderen er en hyggelig del af december måned hvor du giver, eller få...

1 år siden

5 genbrugsideer du ikke havde tænkt over

Det giver en helt særlig glæde at genbruge ting, så de får nyt liv i dit hjem. Det kan dine egne ting. Det kan også være andres ting, som du tager til dig og bruger på en ny måde. Vi kommer her med fem genbrugsideer, som du måske ikke havde tænkt på....