Derfor er det en god ide at bosætte sig i en lejebolig i Dragør eller Kastrup

Der er mange gode grunde til, at man bør overveje at bosætte sig i en Lejebolig Kastrup eller Lejebolig Dragør. Læs her, hvis du gerne vil få en forståelse for, hvorfor det er en god ide at bosætte sig i de to byer på Amager.

1: Vær både tæt på og langt væk fra byen

Geografisk er Kastrup og Dragør langt væk fra byen. Det gælder i særlig høj grad Dragør. Det, at de to byer er langt væk fra København, gør, at de har en mere rolig og afdæmpet atmosfære. Men når det så er sagt, er det særligt fra Kastrup enormt nemt at komme til Københavns centrum. Det tager kun 14 minutter med metroen fra Kastrup station, før du er på Kongens Nytorv i centrum af centrum af København.

Fra busstoppestedet Store Magleby ved Englandsvej tager det kun 23 minutter med 350S, før man er på Kongens Nytorv. Dog er det værd at bemærke, at 350S ikke kører lige så ofte, som metroen gør.

Det gode mix mellem at være tæt på og langt væk fra byen gør, at man får det bedste af to verdener. Du får det lokale Kastrup- og Dragør-liv, men du har altid muligheden for at komme hurtigt ind til storbyen.

2: Natur og flotte områder

Fælles for både Kastrup og Dragør er, at det er områder, som har flotte naturområder. Begge har et stort stykke af Amager Fælled, som er et af de mest idylliske områder i Storkøbenhavn. Der er ro, der er fredfyldt, og der er fantastiske muligheder for flotte gåture eller løbeture.

Dragør er et kapitel for sig, når det kommer til kombinationen af flot havkyst og flot landskab. Nogle steder i Dragør ligner nærmest noget, der er plukket ud af Italien med gule rapsmarker.
I Kastrup har du en af Danmarks mest besøgte strande i Amager Strandpark med over 1 million besøgende om året.

3: Lokale oplevelser i både Dragør og Kastrup

I Kastrup og Dragør er der årligt lokale arrangementer, der tiltrækker mange gæster hvert eneste år under henholdsvis Korsvejsmarked og Skottemarked i Kastrup samt det store Dragør Marked i Dragør. Hvis du gerne vil få et godt indtryk af, hvordan folk i de to byer er, er det et must at besøge et af de tre begivenheder.
Korsvejsmarkedet finder sted tæt ved Tårnby Stadion, som er et grønt område med masser af flotte og store træer. Det afholdes årligt om sommeren. I de fleste tilfælde i juni.

Skottemarkedet afholdes hvert år om efteråret – primært i september. Det finder sted i Skottegården.

Dragør Marked afvikles hvert år om sommeren på marken mellem Møllevej og Fælledvej ikke langt fra Sydstranden og Store Magleby.

4: Amager har meget at byde på

Kastrup og Dragør har begge det tilfælles, at de ligger på Amager. Amager er en ø, der er i støt økonomisk udvikling, og som bliver mere og mere lukrativt at bo på. Field’s, CPH Airport, Islands Brygge, Ørestad, Den blå planet og meget mere bidrager til, at Amager er en skøn ø at bo på, hvor det estimeres, at huspriserne kun vil stige de næste mange år.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *