Hvordan kan man style vinterjakker?

Vinterjakker er praktiske og varme, men nogle gange kan man også komme til at savne lidt alsidighed i outfittet, når den samme store vinterjakke dominerer ens look hver dag, når man træder ud af døren. Her kan du få inspiration til, hvordan du kan gribe stylingen an og tilføre et frisk pust til din vinterjakke.

Tilføj et stort halstørklæde

På nogle af de lunere dage kan du med fordel lade din vinterjakke stå åben og tage et ekstra stort halstørklæde på. Hvis halstørklædet alligevel er langt vil det stadig dække det meste af din overkrop og holde dig varm, og samtidigt vil det tilføre noget mere dynamik til det færdige resultat. Alene det, at du får tilføjet nogle flere tekstiler og materialer og måske endda farver gør en stor forskel og kan peppe enhver vinterjakke op.

Tilføj et feminint touch

Vinterjakker til kvinder kan ofte virke bombastiske og knap så formgivende, men der er heldigvis mange metoder, man alligevel kan bruge, hvis man vil tilføre et feminint touch til vinterjakken. Et godt eksempel er at kombinere jakken med en nederdel og lange støvler, så du samtidigt kan holde varmen. På en lun vinterdag kan en åben vinterjakke med fordel også kombineres med en farverig og feminin kjole.

Fokuser på de udskiftelige dele

Elementer som vanter, halstørklæder og huer kan man altid skifte imellem, mens vinterjakken som regel forbliver et fast element i de fleste menneskers vintergarderober. Derfor kan du med fordel skifte imellem elementer som huer, vanter og halstørklæder alt efter, hvilke tekstiler, farver og stile du er i humør til den enkelte dag. Desuden kan du kombinere forskellige stile og farver på kryds og tværs for et mere spændende look.

Herudover kan der altid tilføjes andre elementer som kasketter eller måske endda solbriller til de mere solrige vinterdage. Det samme gælder for hårspænder, hårbånd og smykker. Store statement-øreringer eller statement-halskæder til en lidt åben vinterjakke kan tilføre et helt unikt twist, som drastisk kan ændre outfittet i sin helhed.

Det smarte ved metoden med at udskifte de løse elementer er, at man kan beholde den samme vinterjakke gennem flere år, og stadig følge med de nyeste trends i form af solbriller, halstørklæder, vanter eller måske tasker. En god og solid vinterjakke kan nemlig være en stor investering, og derfor er det smart at kunne bruge den flere vintersæsoner i træk, da de gode jakker oftest holder i mange år.

Gå efter en jakke med en aftagelig hætte

En sidste metode til at skabe variation af vinter-outfittet kan være ved at vælge at investere i en af de vinterjakker, der har en aftagelig hætte. I så fald kan hætten altid tages af og erstattes af et stort halstørklæde og en hue. Alternativt kan man vælge en jakke med aftagelig pelskrave, så man kan fjerne denne, hvis man gerne vil flytte fokus over til nogle andre elementer.

Mangler du mere inspiration i forhold til vinterjakker, eller vil du gerne se, hvilke modeller, der er tilgængelige lige nu, så besøg denne hjemmeside.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *