Pakkekalender med genbrug – 3 gode forslag

1 år siden |  0 comments  |  Genbrug

Har du ikke fået købt årets pakkekalender i endnu? Frygt ej, her kan du få lidt god inspiration til hvad du skal gøre med dette års pakkekalender og hvordan du sparer penge. Pakkekalenderen er en hyggelig del af december måned hvor du giver, eller får, lidt ekstra kærlighed igennem gaver og kærlige idéer. En pakkekalender kan blive en dyr fornøjelsen, men her får du gode forslag der ikke behøver koste dig alverdens. Pakkekalender med genbrug er en god mulighed for at give en masse gaver, uden det behøver koste for meget.

Køb tøj i genbrug til pakkekalenderen


Pakkekalendere består af 24 gaver, og derfor er det en god idé at mikse det lidt op. I genbrugsforretninger kan du finde en masse lækkert tøj, som ikke virker slidt og som ikke er brugt særlig meget. Hvis du vælger at købe tøj til brug i pakkekalenderen til ham eller hende, kan du finde alle de ting du ved personen går og mangler, samt ting du ved han eller hun vil elske at eje. Du kan samle et helt outfit som du giver i pakkekalenderen fordelt ud på flere pakker. På den måde får din kære både noget praktisk, som der helt sikkert kan bruges, og de får en sjov leg med oven i købet, hvor personen kan prøve at gætte hvordan du har tænkt dig outfittet skal sættes sammen. Du kan selvfølgelig godt gå på nettet og købe en 2017 pakkekalender til ham.

Køb pakkekalendergaver efter personens interesser i genbrug


Hvis din partner eller dit barn har en bestemt interesse, er pakkekalendergaverne en god mulighed for at forkæle dem lidt. I genbrug kan du finde en masse gode hobbyting som du kan putte med i en pakkekalender, så de ved at du har tænkt omhyggeligt på hvad de godt kan lide. Hvis han er håndværker, kan du finde en masse redskaber til hans værktøjskasse. Er hun musikinteresseret? Så kan du gå ud i genbrug og lede efter vinylplader. Hvis pakkekalenderen skal laves til børn, kan du få fingrene i en masse legetøj i genbrug. Der findes et hav af forskellige ting i genbrugsforretninger, og det er et godt sted at lede efter pakker til den store pakkekalender. 

Udvid jeres hjem med nye møbler fra genbrug


Har din partner længe ønsket sig en ny lækker lænestol eller en antik kommode? Tag i genbrug og led efter det helt rigtige møbel, som kan være den sidste og største gave i pakkekalenderen. Du kan finde en masse fine og unikke møbler i genbrug, som du kan bruge til decembers dejlige pakkekalender. Når man skal lave en pakkekalender er det en god idé at veksle mellem store og små gaver – giv den største gave juleaftensdag og slut af med et brag.
Lav den perfekte pakkekalender med genbrug, som man ikke kan blive andet en glad for. Pakkekalenderen kan laves ligesom du har lyst til, du skal bare finde en masse små gaver, og så måske købe de lidt større adventsgaver.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

1 år siden

5 genbrugsideer du ikke havde tænkt over

Det giver en helt særlig glæde at genbruge ting, så de får nyt liv i dit hjem. Det kan dine egne ting. Det kan også være andres ting, som du tager til dig og bruger på en ny måde. Vi kommer her med fem genbrugsideer, som du måske ikke havde tænkt på....

1 år siden

3 gode genbrugsideer

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en god ide at gøre brug af genbrug i sin hverdag. Først og fremmest så er det ofte væsentligt billigere at genbruge frem for at købe nyt. Derudover så er det i høj grad også værd at nævne, at genbrug...