Det gode seniorliv

Det er et stort privilegium at få lov til at blive ældre. Du arbejder kun det, du har lyst til. Du har tid til at dyrke dine fritidsinteresser eller til at slappe af på din egen måde.

Desværre følger der med alderen også visse skavanker med. Sådan er det i hvert fald for de fleste. Nogle har flere skavanker end andre, men der kommer noget til os alle sammen.

Der findes mange hjælpemidler

Et hjælpemiddel er ikke nødvendigvis et redskab for mennesker med alvorlige funktionsnedsættelser. Det kan sagtens være en lille ting i hverdagen, som gør det hele meget nemmere.

Se med her, allerede inden du oplever de store skavanker. Så er du orienteret om, hvad der findes, og du kan hurtigere anskaffe dig det, som du får brug for, fordi du ved, at dette hjælpemiddel findes.

En varmepude er også et hjælpemiddel

Et eksempel på et hjælpemiddel, som ikke på den måde er et hjælpemiddel, er varmepuden. Alle mennesker kan have gavn af en varmepude. Der, hvor den kan betragtes som et hjælpemiddel, er dens funktion som smertelindrer.

Har du ømme muskler og led eller en forstrækning, så vil en varmepude kunne lindre og løsne op.

Den er også skøn at lægge med ned under dynen, når du trænger til at blive rigtigt gennemvarm.

Vælg den rigtige varmepude

En varmepude kan være designet til at være særlig god til nogle bestemte områder på kroppen. Den kan også være en allround pude, som kan bruges overalt.

Når du skal vælge en varmepude, så kan du vurdere, om det skal være den ene eller den anden slags.

Som hjælp til dette valg kunne du for eksempel kigge på denne gode test af varmepuder, som vil guide dig igennem nogle udvalgte varmepuder, som alle er af god kvalitet. Så har du noget information at vælge på baggrund af.

Brug varmepuden, når du har lyst

Du behøver selvfølgelig ikke at vente med at bruge puden, til du en dag har ondt et sted. Det er den ellers ret god til at lindre, men du kan fint bruge varmepuden for hyggens skyld.

Varme er hyggeligt, og det kan være dejligt at putte sig i lænestolen eller i sofaen med en varmepude. Især på en iskold vinterdag kan det være toppen at have selskab af en varmepude.

Skulle du en dag få ømme muskler eller led, eller har du fået hold i nakken, så kan varmepuden afhjælpe de værste smerter og knuder.

Derfor er det på flere måder en god idé at have en varmepude liggende i skuffen til den dag, du får brug for den.

Indret dig komfortabelt

Det er i det hele taget rart at indrette sig komfortabelt og praktisk, når man ikke er helt ung længere. Undlad at skulle kravle op på stiger for at hente noget, som du bruger regelmæssigt. Få andre til at tage det hårde slid med den tunge rengøring og havearbejdet. Med mindre du allerhelst vil gøre det meste selv. Det kan man jo gøre, som man selv ønsker.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *