En rutineret revisor er guld værd

En dygtig og rutineret revisor er guld værd for din virksomhed. En revisor har nemlig mange andre opgaver end selve bogføringen, han skal også være en yderst skarp rådgiver.

Det kan være en jungle at navigere i den komplicerede skattelovgivning, og med den rette hjælp kan virksomheden drage fordel af de bedste løsninger.

Og man kan hurtigt komme i problemer, hvis man selv ønsker at klare opgaven. For det første er revision lovpligtig for en lang række virksomheder, og for det andet er reglerne så komplicerede, at de kræver en lang og svær uddannelse og en masse erfaring.

Der er mange dygtige revisorer at vælge mellem, du kan f.eks. kigge nærmere på Kvist & Jensen, som har mere end 40 års erfaring i branchen.

Maksimer overskuddet og minimer risikoen

Revisoren kan både rådgive om at maksimere overskuddet efter skat, ligesom han kan rådgive om risikostyring. Man kan gøre mange forskellige ting ved overskud i en virksomhed, man kan f.eks. lade det blive i virksomheden og investere det.

Ligesom risici i virksomheden kan begrænses med en række tiltag. Driver man en personligt ejet virksomhed, så hæfter man selv med hele ens personlige formue. Derfor kan det være smart at oprette et selskab, hvor man ikke hæfter personligt.

Sådanne ting er vigtige at overveje og få hjælp til, så man ikke pludselig står i en situation med en personlig konkurs. I mange tilfælde kan en revisor faktisk mere end tjene sig selv ind igen, da den smartere konstruktion og skatteoptimering sikrer et større overskud i virksomheden. Og samtidig får man minimeret eventuelle risici.

Indhent flere tilbud

Inden du vælger din revisor, kan du overveje at indhente flere tilbud. Det kan nemlig ofte spare mange penge, når man indhenter flere tilbud.

Og man kan efterhånden indhente tilbud på alverdens ting, hvilket gøres nemt og hurtigt på nettet. På denne måde er man sikker på, at man ikke kommer til at betale for meget ved at tage i mod det første tilbud.

Og ønsker man ikke at gage i mod nogle af disse uforpligtende tilbud, så kan man altid vælge en anden løsning. Det offentlige indhenter også altid flere tilbud, da det er en god strategi til at spare penge.

Når man først har gjort det til en vane at indhente flere tilbud, så tager det stort set ingen tid og er ganske gratis. Og man bliver hurtigt bedre til det, så man kan spare endnu mere.

Selv hvis din virksomhed skal bruge nogle få IPads, så kan der højst sandsynligt forhandles om dette. Butikkerne vil gerne sælge deres produkter, og det skal du udnytte.

Kigger man på nye og smarte produkter fra iværksættere, så er der ofte endnu mere at spare. De vil nemlig gerne have deres produkter ud til firmaerne, så man kan ofte gøre nogle glimrende køb ved at følge iværksætterne i ens egen branche.

Det kan ligeledes værre, at de pludselig opfinder noget, som lige passer til din virksomhed og giver dig et forspring i forhold til konkurrenterne. Det er derfor altid godt at følge med i de nyeste idéer og udvikling.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *