Husk den mandlige hygiejne

Som teenager og ung mand, kan der til tider godt gå en smule mandehørm i det at lugte af sved eller være ligeglad med sin hygiejne og sit udseende. Det kan også være udmærket, så længe man er ung.

Jo længere man kommer op i årene, jo mindre acceptabelt bliver det imidlertid. Derfor er det vigtigt, at man som man efterhånden lærer at tage sig af sin egen hygiejne. Det vil faktisk vise sig, at livet bliver langt nemmere, hvas bare man dufter en smule af roser. Du kan læse meget mere om mandlig hygiejne og meget mere på mandens.dk.

Noget af det mest centrale i en god personlig hygiejne er i hvert fald at komme bad. Det er mange mænd også rigtig gode til at få gjort til en daglig vane. Det er desværre de færres, der har fået øjnene op for glæderne ved shampoo og balsam. Med de rigtige produkter kan du gøre håret mindre genstridigt eller endda få mere hår på hovedet.

For mange, især yngre, mænd kan det nemlig være en smule pinligt at indse, at man allerede er ved at miste håret. En hårtransplantation er dog heldigvis ikke den eneste løsning. I dag kan du også finde utallige shampoos på supermarkedets hylder eller på webbutikker, der rent kemisk kan hjælpe dig med at få håret tilbage og gøre det eksisterende hår tykkere. Det virker dog kun, hvis du lider af begyndende skaldethed, så det er med at være tidligt ude.

Plej dit skæg godt

En god shampoo eller balsam kan også være essentiel for skægget. I hvert fald hvis du planlægger at anlægge fuldskæg. På egen hånd ender langt skæg nemlig nemt med at blive en smule mat og helt enormt stikkende. Det kan du afhjælpe ved at give det en designeret skæg- olie eller balsam.

Noget af det vigtigste er imidlertid hvordan og hvor ofte, du trimmer dit skæg. For at holde et smukt og jævnt skæg bør du nemlig trimme skægget hver eneste dag, selvom det selvfølgelig afhænger af, hvor kraftig din skægvækst er.

Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at få anskaffet dig en elektrisk barbermaskine. Så er det bare at indstille den til den ønskede indstilling og begynde at trimme.

Pas på hår i næsen

Et andet sted, hvor der vokser hår, men hvor du bestemt ikke ønsker dem, er i næsen. Selv for ganske unge mænd kan det faktisk hænde, at der pludselig begynder at stikke lange hår ud af næseborene.

Disse bør helt bestemt fjernes, og heldigvis er pincetten ikke længere den eneste måde at fjerne hårene med rode. Der findes nemlig også en såkaldt næsehårstrimmer, der hurtigt og nemt kan tage alle hår i næsen. Inklusiv dem man endnu ikke kan se.

Klik her, hvis du godt kunne tænke dig at lære mere om næsehårstrimmere, og hvilken du bør anskaffe dig. Kort sagt er de fleste næsehårstrimmere dog ikke særligt dyre, og de kan derfor sagtens passe ind i den almindelige mands månedsbudget.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *